Persoane interesate

duminică, 16 ianuarie 2011

miros ciudatO-O

ok.. cred ca toata lumea cunoaste mirosulrile alea ciudate.. care desi discrete, iti muta creierul din cap si incepe sa ti se scurga pe nas.Mirosurile acelea foarte cunoscute cu care deja ati inceput sa va obisnuiti* vezi mirosul de la baie dupa ce ai mancat fasole resectiv prune*
In cazul meu, mirosul din casa bunicilor. De ar fi locuit la tara tot era bine... mai mirosea acolo.. a o gaina.. a iarba, chiar si mirosul de la veceu e mai placut la tara decat la apartament deoarece acolo te izbeste si deja iti pierzi cunostiinta pana sa mai simti vreo duhoare.La apartament insa, duhoarea este un ninja subtil care ti se agata de nari si nu iese decat la mult timp dupa ce tu ai parasit incaperea numita "baie"
Dar nu! ei locuiesc la apartament.^^ in mirificul oras Ploiesti. Cu mine!! Ce noroc^^"
Ei.. la ei acolo miroase a.. a.. A BATRAN!
Acum, sa definim termenul asta
Mirosul de "batran"- un miros ciudat inca nedescoperit de savantii americani deoarece ei nu mananca mamaliga care este o componenta a mirosului de " batran". Acest miros este un amalgam de arome si duhori cum ar fi: sos de rosii, varza, mamaliga, si niste suc. Imi pare rau dar nu dau exemple de duhori pentru ca unii poate au mancat azi si poate nu vor sa dea la boboci.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
 

Designed by: Compartidísimo | Brought to you by Blogger Template Place & Blogger Tutorial
Scrapping elements: Deliciouscraps©